Nacho snack uit de oven

()

Zomer. Terrasweertje, dus met het gezin op het terras. Ieder een cocktail. Onze jongste heeft al langere tijd de wens om een Mexicaanse nacho snack uit de oven te proberen. Nu is het de tijd er voor dus wordt het Nacho snack uit de oven bestellen. Wat ons opviel was dat alleen aan de bovenkant de bosui, Guacamole en andere lekkernijen boven op de nacho chips lagen. Eenmaal door deze laag heen gegeten, bleven de kale nacho chips over. Dat gaan we anders doen.

Eenmaal thuis horen we van hem ‘moeten we vaker maken’. Wat we op het terras aten was het recept van het restaurant. Dat moet niet moeilijk te maken te zijn, alhoewel ons maaksel niet helemaal zal smaken als toen. We gaan het avontuur aan.

Ingrediënten: 200 gr nacho chips naturel, 1 rode paprika, 1 grote ui, 2 groene jalapeno, 1 bosje bosui, 125 ml zure room, 125 gr guacamole, 125 gr Salsa, 200 gr gesnipperde kaas

Aan de slag met nacho snack uit de oven

Pel de ui en snijdt deze in halve ringen. De paprika wordt na gewassen te zijn in dunne reepjes gesneden. De bosui en pepertjes in dunne ringetjes. We gaan in laagjes werken. Dat wil zeggen dat eerst de helft van de nacho chips in de overschaal, dan de helft van de uiringen, bosui en peperringetjes, paprikareepjes en de gesnipperde kaas er over verdeeld.

Dan weer de helft van de nacho chips en de rest van de ingrediënten er over gedrapeerd en verdeeld.

Hoe waardeert u dit bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics